2010 ősz

CCUSA információs találkozó december 1.szerda 15:15

Az előadás témája:
Nyári munka diákoknak az
Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában
 
Szervezők:
 Kocsis Barnabás (2010-es résztvevő)
Till Krisztina (2007-2010-es résztvevő)
 
Elérhetőségek:
Barna:0620/360-0534
kocsisbarnabas@gmail.com
 
 A CCUSA magyar főiskolásoknak és egyetemistáknak ajánl több olyan érdekes programot, amelyek révén fejlesztheted nyelvtudásodat, munkatapasztalatot és képzettséget szerezhetsz, miközben beutazhatod a világot és új barátokkal találkozhatsz. Idén Magyarországon 20 éve jelenlevő szervezet eddig több mint 2600 résztvevőt küldött külföldre dolgozni. A következő programokat ajánljuk figyelmedbe:
 
Camp Counselors USA –CCUSA
A programra jelentkezők lesznek az amerikai táborok counselor-jei (gyermekvezetői), akik sokféle módon felelősek a gyermekekért: egyszerre tanárok, edzők, oktatók vagy szakácsok, de legfontosabb talán, hogy a gyerekek barátai. A több mint 1000 táborhely között számos tábortípus létezik, a legtöbbjük azonban természeti környezetben található. A táborok általában 9-10 hétig tartanak  (ezalatt résztvevők teljes szállást , ellátást, zsebpénzt kapnak, valamint többek között szervezetünk állja az előre kifizetett Budapest-New York-Budapest repülőjegyet!). Ezután még 1-2 hónapig utazgathatnak az Egyesült Államokban.  Állásbörze 2011 március , ismét Magyarországon (Budapesten)!
 
Work Experience USA –WEUSA
Ez egy olyan kulturális csereprogram, ami a már tapasztaltabb diákok számára jött létre. Olyan diákokat keresünk, akik munkatapasztalat szerzése céljából mennének az Egyesült Államokba, hogy anyanyelvi környezetben gyakorolhassák az angolt. Hotelekben, üdülőhelyeken, nemzeti parkokban és más olyan helyen dolgoznak – gyakran nemzetközi személyzettel – ahol idénymunkára van szükség. Összesen akár négy hónapig lehet legálisan dolgozni az Egyesült Államokban, amit még egy hónap utazagatási idő követhet. Az elmúlt 7 évben a weusa programra jelentkezők 100% -át el tudtuk helyezni!
 
Teljes jelentkezési csomagért, vagy bármilyen kérdés esetén, az előadás időpontjáig kérem keressétek helyi képviselőnket, vagy látogassátok meg weboldalunkat: www.ccusa.com.
 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Syngenta cégbemutatkozó előadás - november 30.

Kedves Hallgatók!
 
A Syngenta a világ vezető agrárvállalata, amely elkötelezett a fenntartható mezőgazdaság mellett, az innovatív kutatáson és fejlesztésen keresztül. A vállalat piacvezető a növényvédelem területén és harmadik a nagy értékű vetőmagvak piacán. A Syngenta termékei, szolgáltatásai és sokrétű szakmai tevékenysége révén a hazai agrárszférának is az egyik legjelentősebb szereplője.
 
Ezennel szeretnénk meghívni Benneteket cégünk bemutatkozó rendezvényére!
 
Időpont: 2010. november 30-án, kedden 9 órától kb. 14 óráig
Helyszín: Szent István Egyetem Gödöllői Kollégiumok
B épület, GORKA terem
 
Előadóink:
·         Forrai Ákos – Termékmenedzser
·         Balogh Ákos és Juhász Máté – Fejlesztőmérnök
·         Zadravecz Diána - Piacelemző
·         Győri Tibor – Kelet-európai vetőmag ellátási tervező
·         Szegedi Erika – Laboratóriumvezető
·         Galli Zsolt – Nemesítő
·         Szabó Magda – HR vezető, Németh Katalin – HR üzleti partner
 
 
Szeretettel várunk Benneteket, ismerkedjetek meg velünk!
 

Állásbörze és Állásbörze Felkészítő Nap: 2010. november 16-17.

 

magyar